20 Temmuz 2013 Cumartesi

En Güzel Kafa Baketbolu Oyunu Oyna

Çocukların son zamanlarda oynadığı en yeni ve en güzel oyunlardan birisi olan kafa basketbolu oyunu ile eğlenmek çok kolay. Farklı yapılarda ve farklı çeşitlerde sunulan kafa basketbolu oyunu ile sizlerde son sürat spor oyunu keyfini kendi bilgisayarınızdan online bir şekilde çıkarabilirsiniz. Peki bu kafa basketbolu nasıl bir oyundur ve çocuklar tarafından neden bu kadar çok seviliyor dilerseniz hemen sizi bu konuda aydınlatalım.



Kafa basketbolu 2012 yılı itibariyle spor oyunu sevenlerin hizmetine sunulmuş bir oyundur. Bu oyunda amaç tabi ki de eğlenmektir. Kafa futbolu ve kafa tenisi gibi benzer oyunlar bulunsa da kafa basketbolu oyunu nedense çocukların çok daha fazla ilgisini çekmiş ve bu yöne kaymalarına neden olmuştur. Her eğlenceli oyun gibi bu oyunda da farklı seviyelerde ve farklı sporcularla basketbol oynayabilirken dünyaca ünlü basketbolcular arasından seçim yapabiliyoruz. Özellikle Michael jordon gibi dünyaca tanınmış basketbolcuların bu eğlenceli ve yeni basketbol oyununda yer alması birçok farklı kesim tarafından etkilenmesine v oyunun beğenilmesine neden olmuştur.

Kafa basketbolu oyununda iki farklı takım yer almakta ve bu güzel oyunu dilediğiniz taktirde iki kişi olarak oynayabilmektesiniz. İlk seçeneğiniz oyunda yer alan farklı karakterler ikinci seçeneğiniz ise ilerledikçe açılan farklı basketbol bölümleri. Her ne kadar ilklerde kolay olsa da ilerleyen bölümlerde oyunu bitirmek için canla başla savaşacağınızdan hiç şüphem yok çünkü oyun öyle bir oyun ki kendini sadece bağlamakla kalmıyor aynı zamanda birçok farklı flash oyundan çok daha güzel bir yapısı olduğu için sürekli oynama hazzı getiriyor. İnanın şuan bu yazıyı yazarken bile canım nedense kafa basketbolu veya kafa futbolu oynamak istedi nedenini anlamış değilim :)

Basketbol hakkında birkaç cümle açıklama yapalım ve bitiş yazımızla kafa basketbolu oyunu tanıtımımızı sonlandıralım. Basketbol İngilizler tarafından bulunduğu söylensede aslında karmaşık bir yapıdadır ve 1800'lü yıllarda bir çöp tenekesine topu sokmaya başlamakla ortaya çıkmıştır. O zamanlar cidden böyle bir şey bulunacağı kimin aklına gelirdi öyle değil mi :) Her neyse şuan bu spor dalı dünyanın en önemli 3 faaliyetinden birisidir ve çok sayıda oyuncusu olduğu gibi takipçiside bulunmaktadır.

Kısacası konunun özeri şu gibi cidden yapımcılar kafa basketbolu adı ile çok güzel bir oyun piyasaya çıkartmışlar. Mousebreaker yapımı bu oyunda yön ve boşluk tuşu kullanarak basketbolcu kafayı kontrol edecek ve basket atarak çok daha iyi bir puan almaya çalışacaksınız.

http://www.kafabasketbolu.biz